top of page
CV-Ketel Storing?
Bel Voor direct hulp

CV Monteur Haaglanden

Erkend en duurzaam Installateur

CV Monteur Haaglanden is een erkend verwarmingsbedrijf in Zuid-Holland! 

Heeft uw cv-ketel storing, of wilt uw cv ketel vervangen? Dan is het goed om te weten dat u op CV Monteur Haaglanden kunt rekenen. Wij zijn een erkend verwarmingsbedrijf dat aan alle eisen voldoet. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de ervaring om uw cv ketel storing vakkundig te repareren! 

Wilt u uw cv ketel vervangen en u weet niet welke cv ketel geschikt voor uw woning is? CV Monteur Haaglanden helpt u graag verder. Geheel vrijblijvend krijgt u van ons advies en een offerte opmaat! 

Cv ketel vervangen

Met onderhoud zorgt u ervoor dat u cv-ketel veilig en goed werkt. Tevens verlengt u de levensduur van uw toestel doordat er minder storingen optreden.

Onze onderhoudsabonnementen zijn dagelijks opzegbaar!

CV ketel onderhoud

Nieuwe CV-Ketel?

Onderhoud cv-ketel

Onderhoud cv-ketels

Wooncomfort in uw huis is belangrijk. De CV-ketel/Combiketel speelt daarbij een belangrijke rol. Bij CV Monteur Haaglanden kunt u onderhoud aan uw cv ketel laten uitvoeren, ook als u geen abonnement heeft kunt u op ons rekenen. Wij voeren aan bijna alle merken cv-ketels onderhoud uit. 

Door uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden bijft uw cv-ketel veilig en zuinig branden. Door regelmatig onderhoud is de kans op storingen klein en hierdoor verlengt u de levensduur van uw cv-ketel. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw CV-ketel/Combiketel veilig functioneert. Een cv ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw cv-ketel tijdens het onderhoud ook optimaal afgesteld door onze cv monteur zodat deze zo zuinig mogelijk brandt. 

Storing cv ketel oplossen

Een storing aan uw cv-ketel is vervelend en dat merkt u pas als er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of als de verwarming het ineens niet meer doet.  

CV Monteur Haaglanden helpt u graag! Met onze snelle service is uw cv-ketel storing snel opgelost. Indien u een serviceabonnement heeft, wordt u volgens de betreffende abonnementsvoorwaarden geholpen. en vaak brengt dat geen extra kosten mee. Heeft u geen abonnement? Dan verhelpen wij als nog uw cv-ketel storing en bieden u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Op ons kunt u altijd rekenen! Het is goed om te weten dat CV Monteur Haaglanden dag en nacht is te bereiken. Heeft u een Storing aan uw cv-ketel? vul het contact formulier in of bel 070 888 5156. 

Installatie werkzaamheden

Bij CV Monteur Haaglanden kunt u een cv ketel aanschaffen en de complete cv installatie laten uitvoeren. Wij zijn een erkend cv ketel monteur bedrijf. Wij zijn u gaag van dienst. CV Monteur Haaglanden geeft u een op maat gemaakte prijs opgave. U kunt bij ons een cv ketel kopen en vervolgens door ons te laten installeren. CV Monteur Haaglanden levert alle merken cv-ketels. Naast het installeren van cv ketels en het aanleggen van verwarminginstallties doen wij ook reparatie en verhelpen lekkages aan cv-ketels.

Onze monteurs zijn geschoold en beschikken over de nodige diploma's. Zo bent u altijd verzekerd dat u altijd een vakman over de vloer krijgt die uw cv-ketel installeert. CV Monteur Haaglanden is een erkende cv-verwarmingsbedrijf en is aangesloten en beschikken over diverse erkenningen 

SERVICES

SERVICES

WIJ ZIJN

CV Monteur Haaglanden is gevestigd in Den Haag en voert werkzaamheden uit in heel Zuid-Holland. Wij zijn een erkend installateur en beschikken over diverse certificering. wij hebben de OK CV label en zijn lid van Uneto Vni en KVNL.  

Wanneer u problemen met uw CV heeft of als uw CV ketel moet worden schoongemaakt danwel worden vervangen, of wilt u meer informatie over geisers, boilers of vloerverwarming? Bij CV Monteur Haaglanden bent u aan het goede adres! U kunt ons dag en nacht bellen bij storingen. Onze CV installateurs helpen u hierbij. Wij houden graag rekening met uw wensen en maken hier goede afspraken over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en komt het resultaat overeen met wat u in gedachten heeft. Wij staan graag voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week!

Wanneer u te maken krijgt met een storing van uw cv ketel zorgt dit voor veel ellende. CV Monteur Haaglanden helpt u gelukkig 24 uur per dag en 7 dagen per week snel en vakkundig van uw cv ketel storing af!

ABOUT

Onderhoud

Volgens de voorschriften 

Reparatie

Vakkundig en snel

Vervangen

Door erkend installateur 

Advies

en offerte op maat

Erkeningen

WERKZAAMHEDEN

PROJECTS
CLIENTS

CONTACT

CV Monteur Haaglanden

Erkend en Duurzaam Installateur

Kantoor

Groenesteinstraat 73                                

2512SJ Den Haag

 

Info@cvmdenhaag.nl

Tel: 070 888 5156

 

Vacaturen

To apply for a job with Sphere Constuctions, please send a cover letter together with your C.V. to: ano@anobv.nl

Whatsapp: 0624132699

Success! Message received.

CONTACT
bottom of page